Гавра в благоевградския зоопарк! Роми бият и замерят лъва и маймуната с камъни и живи котета, примамват зайци и кози с желязна кука и ги вадят от клетките! Охраната безсилна!

Нещо страшно става в благоевградския зоопарк, скандално видео показва група роми, които замерят лъва в клетката с камъни и това не е прецедент, това съобщиха за struma.com потресени благоевградчани, станали свидетели на гаврите, на които биват подлагани ежедневно животните в зоопарка.

Тумби роми, от махалата наблизо, всеки ден изливат агресията си срещу обитателите на зоопарка, замеряйки маймуната и лъва с камъни и живи котета, зайците и козите примамват с кука и ги изваждат от клетките, а маймуната не смее да се покаже, заради системната канонада с камъни.

Охраната е вдигнала ръце от ромските набези, оправдават се с това, че клетките са много и не могат да следят всяка, да не говорим, че се страхуват от ромите, които обикновено се движат в голяма група, споделят читателите ни, според които ситуацията е нетърпима, унизителна за хората, отговорни за зоопарка и за животните.

Благоевградчани, живеещи в близост до зоопарка ежедневно стават свидетели на случващото се, затова се готвят да сезират прокуратура и полиция за гаврите на които са подложени обитателите на единствения в областния център зоопарк. Ще сезираме и ние институциите за сериозния проблем.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене