Сред 10-те най-добри млади скиори в областта са деца от Трето ОУ в Гоце Делчев

В периода 13 – 16 март 2017 г. учениците от III а и III б клас участваха в проекта „Научи се да караш ски”, организиран от Българската федерация по ски, съвместно с Министерството на образованието и науката. Разделени на четири групи, участниците бяха обучавани от квалифицирани ски учители. В продължение на четири дни с много ентусиазъм и упоритост, децата усвоиха начални умения да карат ски и се потопиха в магията на белите спортове.

Кулминация на обучението бе финалното състезание, в което се включиха всички обучавани от Гоце Делчев, Благоевград и Белица. След оспорвана надпревара жури от ски учители излъчи победителите в състезанието.Бяха определени десетте най-добри състезатели на седмицата.

В топ десетката – гордост за Трето основно училище, са Христо Бацалов от IV клас и третокласниците Георги Вълкарев, Мартин Георгиев и Станимира Василева.

Всички млади скиори получиха диплом за участие, а у чениците от Трето ОУ “Братя Миладинови” бяха единствените представители от община Гоце Делчев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене