Ако някой отписва „Пирин“ в борбата за шестицата, „Пирин“ не я отписва

Това стана ясно днес сутринта, когато отборът замина тази сутрин за Стара Загора, където “орлетата” от Благоевград гостуват утре на „Верея“ в предпоследния си мач от редовния сезон в Първа професионална футболна лига

В клубния автобус са се качили 19 футболисти. Днес момчетата на Милен Радуканов ще направят последна тренировка преди утрешния мач, който е с начален час 13.00. Освен трайно контузеният Аймен Суда всички останали футболисти са здрави и са готови да участват в последното гостуване на тима за редовния сезон.

Наказани състезатели няма, а в групата се връща възстановеният след контузия Даниел Младенов.

“Зелено-белите” ще търсят пълен актив от точки на негостоприемния терен на „Верея“, заявиха от клуба. Само две победи до края дават шансове на благоевградчани за място в “Топ 6″ на Първа лига. За тази цел “орлетата” имат нужда и от подкрепата на своите фенове. Затова фенклубовете на Пирин организират екскурзия до Стара Загора. Автобусът потегля в деня на мача, 18 март, в 8.30 часа от паркинга пред хотел “Ален мак”. Цената е 10 лева, а местата са ограничени, информират от клуба.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене