Този петък е коварен! Заменете секса с топла вана – ето защо

Луната е в знак Скорпион. Тази енергия действа на подсъзнанието на човек, пробужда странни предчувствия и лишава от способността да се контролират емоциите. Силно уязвима е пикочно-половата система. Необходимо е да са защитени от студ областта на таза и бъбреците. В храната трябва да се съдържа повече протеин, морски продукти, яйца, орехи и соя. На организма може да не му достига желязо, затова е подходящо да се консумират червени плодове и зеленчуци. Уязвими са половите органи. Също така бременните жени да бъдат много внимателни и да не се натоварват с нищо.

19-ти лунен ден (продължава до 23:24ч) – той е тежък и опасен. Сега хората са най-податливи и възприемчиви на всякакви внушения. Внимавайте и се пазете да не изпаднете под чуждо влияние. Хубаво е първо много добре да обмислите нещата и чак тогава да действате. Доверявайте се само на проверени източници, към които обикновено се обръщате или сте уверени в тях. Ден на нашите заблуждения и грешки. Този лунен ден носи знаците на промяната, но само ако сме готови да изоставим „комфорта“ на сигурните, но поостарели модели.

 Често на този ден се сблъскваме с хора или попадаме в ситуации, от които много трудно можем да се измъкнем. Може да не е голям проблем, но така попадаме в порочен кръг и губим ценно време. Силата на този лунен ден може да повдигне духа ни, увереността и волята, за да намерим изход навън. Добре е да се ядат кръгли плодове и зеленчуци и да се откажете от продълговатите (моркови, краставици). Всяка болест проявена днес, се нуждае от бърза реакция и като правило медикаментозно лечение. Тези болести не са тежки, но са продължителни. Препоръчва се в този ден да се връщат дълговете, да се прощава на тези, с които сте сърдити.

Отношения – Това, през което преминете в този ден, ще е точен показател на вашите истински отношения един към друг и проверка за здравината на връзката.

Секс – Препоръките на всички астрологични школи е в 19-ти лунен ден – никакъв секс! Дори от еротичен масаж е добре да се откажете. Може да се ограничите с вана с топла вода, но да не е билкова.

Бизнес – Тежък период за бизнес. Не се препоръчват делови срещи и сключване на договори.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене