Война между кандидат – депутат и местната власт в гр. Гоце Делчев (СНИМКИ)

Унищожени плакати днес по обяд на кандидата за народен представител от ПП ГЕРБ Гоце Делчев, Димитър Гамишев, възмутен е гр. Гоце Делчев. С разпореждане на общинска служба „Чистота“ в гр. Гоце Делчев, плакатите на кандидат – депутатът са скъсани в целия град. Това се превръща в предизборна война, говорят гражданите на Гоце Делчев.

Гамишев и щабът му са депозирали спешна жалба до МВР – Гоце Делчев и до РИК – Благоевград с искане за незабавно разследване, което наричат предизборен удар на червените срещу противников кандидат за народен представител.

„Както аз, така и целият град е възмутен от случилото се. Преди да предприемат каквито и да е мерки от местната управа, първо трябваше да ни уведомят нас, а не да започнат да късат плакат по плакат с мотив, че сме ги залепили на грешно място“, възмутено даде изявление специално за toppresa.com кандидат-депутатът от ГЕРБ Димитър Гамишев. „Ние искаме да водим толерантна предизборна кампания, но за пореден път това няма как да се случи и вината не е в мен“, завърши той.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене