Местния печат

„Вяра“

Кюстендилецът Ал. Васев събира колеги от фалиралата „Виа Апия” на мълчалив протест в Кюстендил, заяви: Имам да получавам 10 000 лв., целият архив бил изгорен по заповед на Васил Божков

Бивши строителни работници от фалиралата преди няколко години фирма „Виа Апия“ се събират на мълчалив протест пред Окръжния съд в Кюстендил, съобщи за „Вяра” един от инициаторите – Александър Васев. Протестът ще бъде на 16 март, за когато е насрочено и общото събрание на кредиторите, които да решат как да се осребри останалото имущество на пътностроителната фирма, която се свързва с името на Братя Галеви.

Котаракът Кики от Сапарева баня избяга с микробус в Благоевград, стопанката му Радка Маргина предлага награда 

Котаракът беглец Кики от Сапарева баня подлуди стопаните си с коварно бягство. Собственичката Радка Маргина предлага възнаграждение за избягалото коте. Животинчето се метна в микробус за Благоевград и слязло в кв. „Грамада”.

4-ма яки охранители не пуснаха туристи и шефа на БТС доц. Стоев на отчетно-изборно събрание на ТД „Еделвайс” в Сандански, очевидци: Гласува се послушно за новия УС

Председателят на БТС доц. д-р Алексей Стоев и действащи туристи не бяха допуснати на отчетно-изборното събрание на ТД „Еделвайс“ в Сандански, сигнализираха санданчани. „Те бяха спирани на входа от четирима яки охранители, които изискваха туристически книжки на всички, подписани и подпечатани и за настоящата календарна година.

Роми набиха 11-окласник в СУ „Христо Ботев” в Сапарева баня

Насилието в училищата на Югозапада взима връх през последните дни. След оплаквания за бити деца в Благовеград и Самоков, случай на пострадал на територията на учебно заведение ученик идва и от Сапарева баня. Според разказа на очевидци роми нахлули в СУ „Христо Ботев”, за да се разправят с 11-окласник от училището. Преподавател, станал очевидец на разправията, се намесил и извикал полиция. Униформените снели показания от замесените лица. Изпратен е и инспектор от Детска педагогическа стая. На битото момче помощ оказала медсестрата от училището.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене