Гоцеделчевска гимназия праща на съд журналисти

О Т В О Р Е Н О П И С М О
До
Управителя и главен редактор
на сайта ,,Инфомрежа“

Уважаема г-жо Христова,

На 12.03.2017 г.. в 15:58 ч.сте публикували статия със заглавие
,,ПГ по МСС ,,Пейо Крачолов Яворов“ – гр.Гоце Делчев в стачна готовност,учители и ученици в четвъртък на протест в общината“,с която уронвате престижа и доброто име на гимназията.

В нея твърдите,че Директорът Ви е съобщил за предстоящи стачни действия,което е долна лъжа,а по непонятни причини намесвате и учениците ни.
Прави ни впечатление,че отношението към нашето училище е тенденциозно негативно,вероятно породено от факта,че не спонсорираме качествената Ви журналистика.

Надяваме се,че ще отговорите на следните въпроси:

1.Кой Ви е дал право да качвате снимки и материал за статия без нашето съгласие?
2.Защо точно преди План – приема пускате такава статия,с която правите услуга на други училища?
3.Защо не си направихте труда да проверите колко ученици от с.Лъжница и с.Корница се обучават при нас? /едва 6/
4.Кои се учителите от двете гимназии,както твърдите,че са коментирали,че на този етап няма да се включат в протеста,въпреки че ученици от тези села се обучават именно при тях?
5.Защо позволявате да се пишат обидни и неверни коментари по отношение на учителите и директора,а в други ваши статии заключвате коментарите?
6.Къде бяхте,когато училището се изправяше стъпка по стъпка,когато печелеше награди,подобряваше образователния процес и материалната база?

В информацията за сайта Ви сте написали,че екипът Ви се състои от професионалисти,които търсят истината и ценят коректността в журналистиката,за което вече се съмняваме.
Със статията си хвърлихте петно върху училището,което дълги години наред предлага успешно образование и реализация на достойни хора.

Ние няма да Ви заливаме с квалификации,няма да влизаме в тона на въпросния Ви PR,с който защитавате интересите на училища,които вероятно Ви финансират.Скалъпената от Вас статия ни се струва,че е голямо падение на журналистиката.

За сътвореното от Вас ще търсим правата си по установения съдебен ред,защото вредите,които ни нанесохте няма как да бъдат компенсирани.

Вярваме и твърдим,че правим образование и възпитаваме ученици,които получават знания и умения, вярват в себе си,защитават интересите си,търсят правата си и успешно се реализират.
С уважение:

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене