ВИДЕО: Димитър Делчев: „Ако искаме ще открием една секция, ако искаме ще открием 1000 секции в Турция“

Това заяви вчера в Гоце Делчев вчера кандидатът за народен представител от листата на „Реформаторски блок – Глас народен“ от първи МИР Благоевград, Димитър Делчев.

 Добро образование, подпомагане на малкия бизнес и на земеделските производители са част от нещата, за които ще работи Коалиция „Реформаторски блок-Глас народен“ в следващия парламент. Водачът на листата Димитър Делчев заяви, че ще се стреми към икономика, растяща с бързи темпове, гарантираща конкуренцията, предприемачеството и свободата от административен произвол. Неща, които няма как да се случат, ако властта попадне в ръцете на БСП и ДПС.

 Ние като десни хора трябва да се противопоставим на това ДПС и БСП да дойдат във властта, това е една от основните задачи на Реформаторският блок и аз чувствам това като мой дълг, като моя кауза максимално много подкрепа, за да не се върнат тези ,които няколко пъти ограбиха държавата и тези ,които бяха изгонени няколко пъти с камъни от властта , те не трябва да се върнат, трябва Реформаторският блок да е част от бъдещото управление. Димитър  Делчев заяви още, че коалиция „Реформаторски блок-Глас народен“ ще се бори за политическата и икономическа независимост на България, определяйки пряката намесата на Турция във вътрешната ни политика, като недопустима.

 Аз се надявам българското служебно правителство и външно министерство ясно да кажат на турската държава. Много моля, това си е наша работа, ако искаме ще открием една секция, ако искаме ще открием 1000 секции в Турция, но самият факт, че вие се интересувате, че агитирате, че се опитвате да ни натискате в някаква посока, това означава, че Турската държава се опитва да влияе на изборите в България. Аз не искам утре да се окажа в ситуацията на Албания, в която албанските партии ходят в Албания и от министър- председателя на Албания търсят инструкции как да подходят по отношение на правителството в Македония. Не искам да сме в тази ситуация.

  Кандидатът в листата на коалиция „Реформаторски блок- Глас народен“ инж. Андрей Радонов,  призова за обединение и противопоставяне на статуквото. Големите партии ГЕРБ и БСП са вече партии на  миналото, заяви още Радонов.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене