Добра новина за пътуващите в Гърция! Областната управа освети тунела на ГКПП – Илинден!

Дълго време, почти 3 мандата, тунелът на ГКПП – Илинден беше затъмнен. Липсата на осветление не веднъж бе проблем, сигнализиран от читателите на toppresa.com на нашият редакционен имейл. Нито един от предишните областни управители – Костадин Хаджигаев, Муса Палев и Бисер Михайлов, не взе отношене проблема да се реши, въпреки многократните ни питания и сигнали. Новата облатната управа, в лицето на губернатора Валери Сарандев обаче, без да чака покана прояви инициатива и реши дългогодишнят проблем.

Припомянме, че различни институции си прехвърляха топката под чии ресор е тунела на ГКПП – Илинден и всеки бягаше от отговорност, а пътуващите към Гърция страдаха заради това чиновническо безхаберие. Благодарение на завидната инициативност и професионализъм на областния управител Валери Сарандев, проблемът вече е решен и тунелът е осветен.

В стил на колегите ни от Господари на ефира публикуваме снимки от преди и след, за да се види как България посрещаше и изпращаше пътуващите през ГКПП – Илинден!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене