САМО В ТОП ПРЕСА! Истината за Радослав Стипцаров – Соколето

Радослав Стипцаров – Соколето

Радослав Стипцаров, известен с прякора Соколето, ще бъде съден за брутално изнасилване на бившата си приятелка. Обвинителният акт срещу 38-годишния мъж от село Бело поле вече е внесен в съда и предстои насрочване на наказателния процес. Той бе арестуван през юни 2016 г. след жалба на бившата му приятелка. Миналия месец Окръжен съд – Благоевград промени мярката му в „домашен арест“, която вчера бе обжалвана с мотива, че се нуждае от лечение на зъбите. Съдия Екатерина Николова, която е докладчик по делото, отказа да измени мярката му в по-лека. Радослав Стипцаров е с множество осъждания, включително и за блудство. През юни миналата година той започнал да ухажва бившата си приятелка, с която скъсал преди време. Тя обаче не искала да се занимава повече с него, но въпреки съпротивата й той я тормозил и карал да правят секс насила, а последната „любовна среща” преминала в брутално изнасилване. В нейно отсъствие Радослав се покатерил на покрива и влязъл през отворената капандура на мансардата, в която тя живеела. В момента, в който жената отворила вратата, той я хвърлил на леглото, закопчал я с белезници, опрял пистолет в главата й и започнал да я изнасилва. При грубия секс насилникът ползвал и изкуствен пенис. След като всичко приключило и си тръгнал, жертвата отишла и подала жалба в 1-во РУП срещу него, в която описала, че е изнасилена и заплашена с убийство. Истинска случайност е, че по време на гаврата детето й не било там. Тя разказала, че заради него загубила и работата си. Постоянно ходил на работното й място и досаждал, най-накрая шефовете й я уволнили. При извършения обиск в дома на Радослав Стипцаров в село Бело поле полицаите не са открили оръжие, но в якето на майка му намерили патрони за боен пистолет. 38-годишният благоевградчанин е арестуван и обвинен за изнасилване и незаконно притежание на боеприпаси. Впоследствие второто обвинение отпадна и той е обвинен за изнасилване. Радослав Стипцаров е стар познайник на полицията. През 2009 г. е осъден за блудство с 15-годишна, която примамил в автомобила си. Той бе осъден на 2 години и половина пробация, включваща 200 часа принудителен труд, както и да заплати 5000 лв. обезщетение на непълнолетната за претърпените неимуществени вреди.

Тази информация бе разпространена от местен ежедневник, а чрез сайта му новината достигна и до националните медии. Оказва се, обаче че това не е истината. Много от написаните неща са журналистическа измишльотина. Може би с цел историята да звучи по-драматично, а статията да бъде по-интересна и четена. До редакцията на Топ Преса е изпратено писмо написано от приятелите на Радослав Стипцаров – Соколето. Както знаете нашата медия винаги е била безпристрастна и за това публикуваме писмото написано в подкрепа на Соколето.

Здравейте, Топ Преса…

Пишат ви група момчета от благоевградското село Бело поле. Пишем ви това писмо в подкрепа на наш приятел, който е оклеветен нечестно от бившето му гадже. Става дума за Радослав Стипцаров известен, като Соколето. Първо искаме да уточним, че със Соколето се познаваме от деца, повече от 30 години. Израснали сме заедно и що се вика си знаем кирливите ризи. Написаното от пумиярския вестник “Струма” са пълни глупости… То и за това никой вече не го чете, но как не ги е срам да си измислят такива неща. След като има факти и доказателства, доказани от следователите и неща, които са казани в съда, защо лъжат. Първо бившата приятелка на Радослав Стипцаров – Соколето, Гергана Куманова е легендарна проститутка и алкохоличка, която посещава редовно психиатър. Чука се с дърти гърци за пари. Радо, я е хващал няколко пъти на калъп с дъртаците. Два пъти полицията я е хващала да шофира в пияно състояние, и ѝ взимат книжката, а в колата е било и детето  . Това, обаче вестник “Струма” никъде не го пишат, ЗАЩО ??? Не пише и че с фалшива бележка за платен данък си пусна отново колата в движение… Как стават тези неща? „Струма“ не пишат и за измамите, заради които се водят дела, срещу нея в Софийски градски съд. Никъде не пише, че работеше в хотел “Ринг” от където я изгониха, защото я хванаха да краде пари! От 18 – годишна възраст до 25 Гергана работи, като проститутка в София…

Целия материал четете в печатното издание на Топ Преса

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене