Тома Томов: Кресна е община с изключителна социална политика

Водачът на листата на коалиция „БСП за България” днес се срещна с обществеността в град Кресна. Първо той посети кмета на община Кресна Николай Георгиев в кабинета му, където двамата разговаряха за проблемите на малките общини, забравени от досега управляващата политическа партия ГЕРБ.

„Силно съм впечатлен от социалната политика, която води кметът на община Кресна. От помощта за семействата с репродуктивни проблеми до безплатната млечна кухня. Възхищавам се на кмета Николай Георгиев,  който стои плътно зад гражданите, зад общото благо на всички, живеещи на територията на общината“, заяви водачът на листата и журналист Тома Томов.

Зала 1 на Общината не успя да побере стотиците, които искаха да се срещнат с г-н Тома Томов, както и с местния кандидат за народен представител – Петър Петров. Също така те бяха придружавани и от други кандидати за народни представители от листата на коалиция „БСП за България”.

„Всичко е в нашите ръце. Ние сме промяната. България сама ще избере своя път. След Брекзит, след Тръмп, всичко пада, всичко се тресе. Никой не може да ни каже какво ще стане след няколко седмици на изборите във Франция. Никой не може да каже кой ще победи на изборите в Германия. Никой не може да каже какво ще стане с Европа, която в момента пред очите ни променя всичко което е. Америка е обърната към себе си, тя няма да се занимава с нас.  Европа е обърната към себе си. И тя няма да се занимава с нас. Ние този път ще решим сами съдбата си. България смени курса си и върви към своя собствена цел”- заяви г-н Тома Томов пред обществеността в Кресна.

„Какво искаме да променим? Искаме нашите политици да не търгуват с националните ни интереси. Искаме правила еднакви и възмездие за онези, които не ги спазват. Искаме България да се опира на корените си, както в културата, така и в духовността. Как да постигнем това? Като си поставим ясна и конкретна цел. Моята цел като кандидат за народен представител от община Кресна е да се подобри инфраструктурата на нашата община. Знаете, че заедно постигнахме много. Заедно спасихме водата. С действията си успяхме да принудим АПИ и МВР за частично обезопасяване на пътя. Но ни чака още много работа. Жители на Кресна, отворете сърцата си. Дайте ни сила да победим на 26-и март и да направим промяната заедно с вас. Нека си върнем достойнството не заради нас, а за България“. С тези думи се обърна към своите съграждани Петър Петров, който е и осми в листата на „БСП за България”.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене