Местния печат

„Вяра“

42-год. баща на 2 деца Зравко Димитров се размаза след полет от 4-тия етаж без каска и колан на саниран блок в Благоевград, работил от 1 месец – още не взел заплата

42-годишният Здравко Димитров от струмянското село Микрево, работник в кюстендилската фирма „Булплан Диневи“ ООД, намери смъртта си след полет от четвъртия етаж на саниращ се блок в Благоевград. Тялото му се размаза насред плочките пред блока, а съседи са започнали да пищят от ужас. Злощастният инцидент стана вчера преди обед в кв. „Ален мак” на Благоевград, докато бригадата нанасяла мазилка на бл. 30 А.

Румънец почина пред очите на жена си и 50 екскурзианти край Дупница

Мъж от румънска туристическа група почина в автобус на автомагистрала „Струма“ край Дупница. Групата е била от 50 души. Близо до града на мъжа му прилошало, пътниците се опитали да му помогнат, но той издъхнал пред очите на съпругата си. По първоначални данни 43-годишният мъж е покосен от белодробна емболия. Извикана е линейка от Спешен център – Дупница, но екипът само е констатирал смъртта.

Шок и ужас! Ангел Димитров от Рила се промъкна в дома на бивш овчар и открадна 160 лв., докато стопанинът си е вкъщи

Криминално проявеният Ангел Димитров от Рила влезе в дома на бивш овчар от планинското градче и му открадна пари. 160 лева отмъкнал 30-годишният Ангел Димитров от безработния рилчанин, който живее сам.

25-год. компютърен спец И. Арабаджийски се обеси на работното си място в Самоков

25-годишният И. Арабаджийски сложил край на живота си в Самоков, съобщиха от МВР. Той бил открит обесен от своите близки на работното му място на ул. „Софийско шосе“ в града. Запознати с инцидента споделят, че Арабаджийски останал в офиса си на работа до късно вечерта.

Пощаджията с 38-годишен стаж Ибрахим Манчев от Горно Дряново присвоил 190 000 лв. от съселяни, съдят го

Бивш пощальон от гоцеделчевското село с. Горно Дряново отива на съд за присвояване на 190 хиляди лева, след като Окръжна прокуратура – Благоевград внесе в съда обвинителен акт заради измами, съобщи говорителят Весела Стоилова. Обвиняемият Ибрахим Манчев от 1979 г. работил като служител-гише в пощенска станция в с. Горно Дряново в „Български пощи“ ЕАД и успял да отмъкне крупната сума от съселяни, като ги лъжел, че ще слага парите им в банкови сметки на тяхно име.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене