Подробностите! Изпотрошеният македонски наркотрафикант скочил от 2 етаж на сградата на ГПУ Златарево при опит за бягство

Македонският наркотрафикат, който днес бе докаран по спешност от болницата в Петрич, в хирургично отделение на МБАЛ Благоевград е скочил от 2-рия етаж на сградата на Гранично полицейско управление Златарево преди два дни, той е паднал на плочки пред сградата и е транспортиран спешно в болницата, където е охраняван, научи struma.com.

Вечерта в неделя той е видян от проверяващите, но когато си тръгнали, арестантът, задържан с голямо количество дрога преди около седмица направил опит да избяга и скочил. Има травма на главата, счупени крайници и травма на гръбнака, състоянието му е тревожно.

Днес бе настанен с охрана в хирургия на МБАЛ Благоевград, трябваше да дойде съдия да го разпитва и осъдят бързо, но лекарите са категорични, че състоянието му не позволява подобни действия, затова разпитът бе отложен за утре. Веднага след това заминава за военно медицинска академия, отново с конвой. След случая, за който struma. com информира преди всички, в граничното полицейско управление започва спешна проверка.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене