ХОРОСКОП ЗА 8 МАРТ

ОВЕН
Сряда е изпълнена с отговорности за Овните, които при много от вас са свързани със затруднения. Вероятно е при някои те да прераснат в загуба. Пазете професионалния си престиж и се борете за самостоятелност на работното си място. Очакват ви новости.

ТЕЛЕЦ
Този ден е успешен за вас и има много добри характеристики. При някои градусът на неприятностите е необичайно висок и това се обяснява от засилената мнителност у мнозина и недоверието към другите. Успешни ще са финансовите ви действия. Налице са придобивки.

БЛИЗНАЦИ
Много активни сте днес и действията ви са предварително планирани. Това в голяма степен прецизира изпълнението на всичко, с което ще се заловите сега. Добри новини ще ви зарадват, а самите вие можете да осъществите някои от личните си намерения.

РАК
Много късмет ще имате днес в делата, с които ще се захванете. По-големите трудности са свързани с работата и парите, бъдете внимателни, възможни са загуби. В сряда вашият успех има отношение към контактите, срещите с влиятелни лица и обществената активност.

ЛЪВ
В сряда трябва да си наложите спокойствие, независимо от всичко. При повечето от вас този ден е изпълнен с трудности и мнозина ще имат погрешни преценки за онова, което става около тях. Това ще ви подтикне към прибързани действия.

ДЕВА
Добра е сряда и предлага доста възможности за вашата реализация и делови план. Главната характеристика на деня е придобивката. При много от Дева е възможно да възникне неочакван и непредвиден обрат, предизвикан от задкулисните действия на враговете ви.

ВЕЗНИ
Днес вашата печеливша позиция е да бъдете сдържани във всичките си действия и контакти. Мнозина имат сега професионални проблеми и напира желанието да ги разрешите със замах. Това ще предизвика тъкмо обратната реакция и вместо да ги разрешите, вие ще ги задълбочите.

СКОРПИОН
Скорпионите са обезпокоени за пари днес. Те са свързани с вашата професия или бизнес и мнозина от вас ще търсят начин да повишат нивото им. Ангажирани сте с куп други проблеми, които няма да ви позволят да съсредоточите усилията си в тази насока.

СТРЕЛЕЦ
Много от вас започват омърлушени деня и се затварят все повече и повече у себе си. Причините могат да бъдат две – чувство за голяма умора, поради лош сън, или усещането ви за недостатъчни възможности относно лични или делови действия. Приемете фактите около ваш недвижим имот и се заемете с отстраняването на грешките и финализирайте плановете си.

КОЗИРОГ
Не се поддавайте на интуитивни впечатления, които най-често са негативни и ви смущават. Действително денят няма да премине съвсем гладко и мнозина от Козирог ще трябва усърдно да се противопоставят на някой от обкръжението си. Не се конфронтирайте с колеги, ще се изсипе техният гняв върху вас, без вие да сте виновни за създалата се напрегната ситуация.

ВОДОЛЕЙ
Сряда е балансирана за Водолеите, ще доведете до успех всичко, с което се заловите. Това е ваше предимство поради личните ви възможности. Късметът ви днес ще бъде ярко изявен. Най-вероятно ще бъдете в помощ на приятелите си. Дайте пример с поведението си и авторитетно въздействайте на хората от обкръжението ви, които създават напрежение в работата ви.

РИБИ
Ако седите и се чудите днес с какво точно да се заемете, тъй като проблемите са повече от един, едва ли ще имате някакъв напредък. Правилно ще е решението да действате по най-належащите ангажименти. Деловият живот, приятелите и личната ви позиция в обществото може да бъде винаги предмет за размисъл. Очаквайте гости в дома си.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене