Местния печат

„Вяра“

С 3 операции Филип Димитров от Кюстендил се превърна в жена, разкри: С близначката ми Елена сме родени ин витро

19-годишният Филип Димитров от Кюстендил си направи три операции, за да стане жена. Интервенциите били направени в столична клиника. Филип вече се нарича Анджелина и скандализира фейсбук пространството с фотографиите, които направи обществено достояние след операциите.

Димитър Прасков излиза невинен от случая с кражбата на 50 бона от общинската хазна в Самоков, делото – прекратено

Делото за кражбата на 50 000 лв. от общинската каса на Самоков и изясняване съпричастността на Димитър Прасков и още 4-ма души към случая е приключило поради липса на доказателства. Това съобщи за в. “Вяра“ шефът на Районна прокуратура – Самоков Ваня Панева. Тя поясни още, че са проведени необходимите разследвания по случая, но делото няма да влезе в съда.

50 лв. стигнаха най-скъпите букети в Дупница за 8 март, търговката Кирка Кръстева: Вносителите на едро вдигнаха цените, карамфилите поскъпнаха с 30%

Центърът на Дупница разцъфтя за 8 март, а най-скъпите букети удариха 50 лв. 10-ина сергии за продажба на най-популярните подаръци за Деня на жената – букети, бяха отворени вчера на възлови места в централната част и буквално оцветиха града. Зюмбюли, лалета, теменужки, иглики, рози, орхидеи и още стотици видове разкошни растения надничаха от вазите, готови да бъдат опаковани и да зарадват новите си притежатели.

Ваня Кудева от Сапарево пя на концерта на българите в Италия „Рози и Пицика”, снима се за спомен с генералния ни консул в  Милано Росен Руфев

Народната певица от Сапарево Ваня Кудева изви глас в музикална програма „Рози и Пицика“ в Италия по случай националния празник на България. Концертът е организиран от Българската асоциация за културен обмен съвместно с Associazione Sogno Salentino Onlus и Associazione Salento, съобщи Зоя Алексиева.

Инж. Вангел Аврамов от Петрич влезе в УС на ЮЗДП

Инж. Вангел Аврамов от Петрич е новият член на Управителния съвет на Югозападното държавно предприятие. Той заменя на поста Биляна Петачка. Заповедта за назначаването е на служебния министър на земеделието и храните, който като орган на управление на държавните предприятия по чл. 163 от Закона за горите назначава и освобождава членовете на управителните съвети.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене