Кметът Камбитов с рационални решения за проблемите в село Изгрев

Кметът на община Благоевград д-р Атанас Камбитов пое ангажимент да бъде изградена мултифункционална спортна площадка 3 в 1 в село Изгрев. Необходимостта от съоръжението бе обсъдено по време на среща между д-р Камбитов, кметът на селото Йордан Китанов и представители на Селския съвет. Площадката ще даде възможност децата на селото да играят мини футбол, баскетбол и волейбол.

Идеята е спортното съоръжение да бъде изградено непосредствено до детската площадка, която бе направена през 2014 година. Основната цел на кмета Камбитов е да бъдат осигурени подходящи условия за спорт на децата. По време на срещата беше обсъдено състоянието на уличната мрежа в селото.

Кметът на Община Благоевград д-р Камбитов пое ангажимента да бъде асфалтирана улица „Иглика“ в частта, където има изграден водопровод. Освен това, ще бъде изкърпена настилката по улица „Васил Левски“.

През настоящата година ще бъде направен и мост, свързващ улиците „Надежда“ и „Иван Вазов“ в селото. Кметът Камбитов пое ангажимент и за подобряване на пътя, водещ до гробищния парк в селото.

Към момента той е в изключително недобро състояние. Предстои същият да бъде подравнен и чакълиран, на място предстои да бъде направена и отводнителна канавка, в която да се оттича дъждовната вода. Паралелно ще бъде направен и паркинг, непосредствено до гробищния парк.

 

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене