Демократ – легенда от Гоце Делчев и основател на математическа школа в региона се впусна в битката за депутат рамо до рамо с Трайчо Трайков!

СПАС ТЕТИМОВ: Само „Нова република“ може да гарантира чиста политика и истински нормалния живот в България!

Симеон ВАЛЕНТИНОВ

Спас Тети­мов, дългого­дишен дирек­тор на училище от град Гоце Делчев и вете­ран-демократ, се впуска в надпреварата за места в на­родното събра­ние, научи Топ Преса лично от него. Той за­става рамо до рамо с Трайчо Трайков в лис­тата на партия „Нова репу­блика“, защото вярва, че това е истинската дясна алтерна­тива на полити­ческият небо­склон в страната.

 Спас Тетимов е познат в родния си край – Гоцеделчев­ския, като основател на една от най-успе­лите математически школи като цяло в областта. Негови ученици са печелили не само републикан­ски, но европейски и световни матема­тически първенства. Сред тях са имена като Мария Абаджи­ева – национален първенец по матема­тика, Атанас Шишков – прославили райо­на на международно състезание в Париж с престижни награди. Ето защо Спас Тети­мов има самочувстви­ето на успял човек и ще се бори за доверие­то на избирателите.

„Само „Нова републи­ка“ може да гарантира чиста политика и ис­тински нормалния жи­вот в България!“, заяви господин Тетимов пред наш репортер, посоч­вайки, че правилният избор за българския избирател е новата партия „Нова републи­ка“ с Бюлетина №4, преференция 3.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене