Ексклузивно! Румен Чандъров взима Пирин Благоевград?

Бизнесменът Румен Чандъров проучва възможността да поеме издръжката на Пирин Благоевград. Той е спряган за нов благодетел на „орлетата“, пишат „Офнюз“ и „Струма“.

Босът на втородивизионния Септември (Сф) планира разговори с Община Благоевград в най-кратки срокове. Местната власт е готова не само да помага с базата, но и да продължи да дава определена сума годишно най-вече за ДЮШ. Чандъров е възхитен от възможността да работи с школата, дала куп футболисти на България.

Създаването на млади играчи е негова слабост, заради която той влезе във футбола с академията си ДИТ Спорт София.

Освен това Румен Чандъров харесва много местните фенове. От Благоевград са готови да му гарантират минимум 3 хиляди души на мач и че няма да има вмешателство от страна на привържениците, заради което той напусна Ботев (Пд) през есента.

Общината от известно време търси основен инвеститор, който да издържа Пирин. Преди време Чандъров помагаше на Пирин (Разлог), който премести в София и така вкара Септември във Втора лига. „Пирин отдавна има нужда от човек като Чандъров. Феновете обичат отбора и ще му се отблагодарят“, коментираха из Благоевград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене