Банско с много важни 3 точки срещу ЦСКА 2. Виктор Шишков бележи за първи път от 5 месеца

Отборите на Банско и ЦСКА-София 2 направиха здрав мач от поредния кръг на Втора лига

Домакините спечелиха с 2:1 в един от последните си опити да се спасят от изпадане.

Виктор Шишков

През първото полувреме на терена на стадион „Свети Петър“ нямаше много футбол,нямаше и положения и пред двете врати. Единствено Атанас Чепилов можеше да вкара с глава след половин час игра, но ударът му мина встрани от вратата.

Само 4 минути след началото на второто полувреме Красимир Станоев вкара от фаул за 0:1. От 22 метра той насочи топката в долния ляв ъгъл на вратата. Това обаче подейства на домакините които натиснаха и в 55-та минута изравниха. Стоян Кадифчин преодоля двама бранители и центрира прострелно и от метър Виктор Шишков изравни.

До края на срещата футболистите на Банско търсеха повече победата , създадоха и няколко положения пред вратата на Конов. Наставникът на столичани Светослав Тодоров вкара в игра и националът Кристиян Малинов, който се възстановяваше дълго време  от контузия. В 78-та минута Добромир Бонев удари напречната греда за гостите, а минута по -късно Георги Фикийн се възползва от грешка на бранител и прехвърли вратаря Конов за 2:1.

Срещата изгледа и наставника на „Витоша“(Бистрица) Костадин Ангелов, тъй като отборът му в следващия кръг приема Банско.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене