С кадрови проблеми „Пирин“(Гоце Делчев) гостува на „Свобода“(Пещера) ше търси реванш след поражението в първия пролетен кръг на първенството

Тимът на неврокопчани няма да може да използва Радослав Моллов за мача срещу новака в Югозападната Трета лига

В тима ще трябва да се лишат от услугите му за този двубой, след като в предишния кръг срещу „Хебър“ той си заработи 5 жълт картон.

Проблем пред Йордан Боздански преди двубоя, който започва днес от 15.00 на стадиона в Пещера липсата на типичен централен нападател. Твърде малко вероятно е зимното попълнение Иван Алексов да може да бъде използван, след като се контузи срещу Банско в контрола, играна между двата тима преди 3 седмици на стадиона в Гоце Делчев. Съвсем естествено при тази ситуация с най-големи шансове да оглави нападението е младият Стефан Терзиев. Надеждите за момента Йордан Боздански да може да използва бразилеца Джон да Коща бяха попарени и миналата седмица. Футболистът дойде в Гоце Делчев в началото на подготовката и се готвеше изцяло с „Пирин“ и трябваше да заиграе за отбора още миналата седмица. Проблеми с работната му виза и допълнителни документи обаче го елиминират от сметките на треньорския екип.

„В Пещера няма да бъде лесно, но едва ли има някой отбор, който излиза в някой мач да не иска победата. След неприятния старт и поражението миналата седмица срещу „Хебър“ това ще бъде добре за нас. Ще можем да си върнем самочувствието, което е нужно на всеки един футболист, а също така и на тима, който през зимата имаше сериозна кадрова промяна. Надявам се, че ще можем да покажем по-добра игра при гостуването си на Пещера“, коментира старши треньорът гоцеделчевци Йордан Боздански.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене