Магазинерка преживя истински ужас! Случи се и в Благоевград! Двама с маски нахълтаха, запушиха устата ѝ, откраднаха оборота

Екшънът се разиграл за броени минути около 21 часа, преди края на работното време

Магазинерка от Благоевград преживя истински ужас снощи. Около 21 часа, малко преди за затвори хранителния си магазин, в обекта нахълтали двама мъже с черни маски на лицата и викове: „Стой на място и не мърдай“, жената онемяла, направила опит за викне, но единият от тях запушил устата и я държал безмълвна няколко минути, докато другия претарашил касата, където имало 1500 лева, дневен оборот, научи struma.com.

За броени минути маскираните обирджии напуснали магазина. Изпаднала в шок търговката извикала полиция, но от нападателите нямало и следа. Случаят е потресаващ, тъй като времето, в което е извършен грабежа е показател за наглостта на бандитите. Не е късно през нощта, възможността да влезе някой клиент не била изключена.

Според показанията на магазинерката грабителите не били въоръжени, не се изключва вероятността в паниката си тя да не е видяла, имат ли оръжие двамата маскирани. Полицаите са на крак в издирване на наглите обирджии.

П. Петрова

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене