Радан Кънев, Трайчо Трайков и Мартин Димитров откриха предизборната кампания си в Дупница

Лидерите на Нова Република Радан Кънев, Трайчо Трайков и Мартин Димитров откриха днес предизборната кампания на десния надпартиен проект в Дупница.
В неформална среща с граждани тримата лидери имаха възможност да представят програмата на Нова Република и кандидат-депутатската листа за Кюстендилска област, водена от дупнишкия музикант, художник и общественик Николай Табаков.
„Опитват се да ни изолират в медийното пространство, да ни скрият от вас, защото само ние не се страхуваме да казваме истината и да отстояваме принципите си, затова за нас вашата подкрепа е особено важна. Разкажете на приятелите си, кои са десните политици в Нова Република – аз, Мартин Димитров, Трайчо Трайков, Петър Славов, ген. Атанасов“, призова Радан Кънев.

Той обясни още, че битката на Нова Република не е за 4, 6 или 8%.
„Това е борба за победа през идните 4, 8, 12 години. Малко време остана, ядосайте се и ще успеете“, призова лидерът на ДСБ, която е част от Нова Република.

„Вече 12 години управляват ГЕРБ, БСП и ДПС, заедно с техните патерици. И сега искат да ни убедят, че изборът отново е между БСП и ГЕРБ. Искат сами да си поръчаме още от същото. Не, благодаря!“, допълни Трайков.

Николай Табаков добави, че гласувайки за Нова Република с бюлетина №4, дупничани и жителите на Кюстендилска област няма да направят компромис със своите демократични ценности и принципи.
„Ние сме личности с чисти сърца и чисти ръце. Не само не сме участвали, но и винаги сме демонстрирали нетърпимост към мръсотията в политиката – от най-малките прегрешения до най-безочливите престъпления срещу закона и морала”, каза още Табаков и посочи, че единствената дясна коалиция е Нова Република с бюлетина № 4.

Листата на Нова Република за Кюстендилска област:

1. Николай Табаков
2. Крум Павлов- зам.-председател на ДСБ-Дупница
3. Васил Миланов от Българска демократична общност, коалиционен партньор в Нова Република
4. Адриан Савов от Дупница

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене