ВОЛЯ иска дебат и отговори от лидерите на статуквото

ГЕРБ и БСП искат да управляват държавата, а се крият от възможността да се изправят очи в очи с единствената системна алтернатива. Призоваваме ги да застанат с лицата и имената си зад това, което са правили през годините, а не да се крият от неудобните въпроси и да бягат от отговорността за провалите си.

Вдъхновителят и инициатор на Движение ВОЛЯ Веселин Марешки отново кани председателите на двете уж водещи политически сили на публичен дебат. До момента няма никаква реакция от централите на двете партии.  ВОЛЯ ще изпрати и официални писма до щабовете им.

Дебатът само между ГЕРБ и БСП ще е фарс, защото и двете формации са част от статуквото в политиката. Бягството от диспут с ВОЛЯ означава гузност и нежелание да се отговаря на въпроси, чийто отговори народът очаква да чуе. Означава и нежелание да се даде отчет за грабежа, в който те самите участваха и прикриваха през годините.

Ние, от ВОЛЯ, призоваваме за ясни отговори за извършеното до момента. Гордият ни народ има право на информиран избор и да получи отговори от политиците, довели го до унизителното състояние, в което е в момента.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене