Падна първата треньорска глава в Трета лига само 90 минути след началото на пролетния полусезон

Антон Бачев напусна поста старши треньор на Септември (Симитли) по собствено желание, а новината излезе в оборот още рано сутринта

Във връзка с това той даде кратко разяснение за случилото се, прекратявайки всякакви инсинуации по свой адрес и по адрес на отбора.
„Първо искам да се извиня  на двамата човека, които ми имаха огромно доверие, за да стана треньор на обора – г-н кмета Апостол Апостолов и Методи Стойнев. Искам да съм честен с тях, макар да ги разочаровам с това мое решение, но през изминалия месец като треньор разбрах, че не съм готов да водя отбора. Искам да съм честен както с тях, така и с колегите ми от треньорския щаб, футболистите, както и към всички почитатели на отбора на „Септември“(Симитли), просто чувствам със сърцето си, че няма да бъда достатъчно полезен.
Моето желание е отборът да върви напред да ме замени друг треньор с по-голям опит. Треньор, който да може със всички сили да помага на момчетата да станат по-добри не само като единици, но и като отбор.
Не мога да скрия, че имах подкрепата от страна на Методи Стойнев и Борис Николов, които се опитваха да променят моето решение.
Благодарност искам да изкажа и на футболистите, които през времето в, което бях старши треньор, проявиха към мен и треньорския ми щаб много уважение и добро поведение.
За мен отборът остава над всичко и  вярвам, че в следващите срещи момчетата ще показват много добри игри и тепърва ще имаме много поводи за гордост и радост свързани със „Септември“(Симитли).
Що се отнася до времето, в което бях треньор на отбора то бе изключително полезно за мен. Свързано бе с това, че си взех много поуки и научих много уроци за това по кой път трябва да тръгна. Смятам, че мястото ми е сред децата в школата, където се чувствам най- полезен и там ще продължа да работя. Връщам се отново при най- малките деца в школата на „Септември“(Симитли), с децата се чувствам най- добре и ще съм щастлив да ги науча на много тънкости във футбола, каза Антон Бачев след напускането на треньорския пост.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене