Изправят на съд Соколето за брутално изнасилване на бивше гадже, той иска да е на свобода, за да …..

Криминалнопроявеният Радослав Стипцаров, известен с прякора Соколето, ще бъде съден за брутално изнасилване на бившата си приятелка. Обвинителният акт срещу 38-годишния мъж от село Бело поле вече е внесен в съда и предстои насрочване на наказателния процес. Той бе арестуван през юни 2016 г. след жалба на бившата му приятелка и изкара половин година зад решетките. Миналия месец Окръжен съд – Благоевград промени мярката му в „домашен арест“, която вчера бе обжалвана с мотива, че се нуждае от лечение на зъбите. Съдия Екатерина Николова, която е докладчик по делото, отказа да измени мярката му в по-лека.

Радослав Стипцаров е с множество осъждания, включително и за блудство. През юни миналата година той започнал да ухажва бившата си приятелка, с която скъсал преди време. Тя обаче не искала да се занимава повече с него, но въпреки съпротивата й той я тормозил и карал да правят секс насила, а последната „любовна среща” преминала в брутално изнасилване. В нейно отсъствие Радослав се покатерил на покрива и влязъл през отворената капандура на мансардата, в която тя живеела. В момента, в който жената отворила вратата, той я хвърлил на леглото, закопчал я с белезници, опрял пистолет в главата й и започнал да я изнасилва. При грубия секс насилникът ползвал и изкуствен пенис – дилдо. След като всичко приключило и си тръгнал, жертвата отишла и подала жалба в 1-во РУП срещу него, в която описала, че е изнасилена и заплашена с убийство.

Истинска случайност е, че по време на гаврата детето й не било там. Тя разказала, че заради него загубила и работата си. Постоянно ходил на работното й място и досаждал, най-накрая шефовете й показали вратата.

При извършения обиск в дома на Радослав Стипцаров в село Бело поле полицаите не са открили оръжие, но в якето на майка му намерили патрони за боен пистолет. 38-годишният благоевградчанин е арестуван и обвинен за изнасилване и незаконно притежание на боеприпаси. Впоследствие второто обвинение отпадна и той е обвинен за изнасилване.

Радослав Стипцаров е стар познайник на полицията. През 2009 г. е осъден за блудство с 15-годишна девойка, която примамил в автомобила си. Той бе осъден на 2 години и половина пробация, включваща 200 часа принудителен труд, както да заплати 5000 лв. обезщетение на непълнолетната за претърпените неимуществени вреди.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене