Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Военният министър Ангел Найденов сменя Сергей Станишев на кормилото на БСП

Спрягат военния министър Ангел Найденов за наследник на Сергей Станишев. Рокадите ще станат след 25.05., когато избраните евродепутати заминават за Брюксел.

Издигането на Сергей Станишев за водач на евролистата е удобна позиция и в същото време оправдание за неговата смяна. Във времето, когато той ще бъде в Брюксел, някой трябва да решава важните проблеми на деня в БСП, категорични са активисти от червения елит, съобщиха за вестник „Вяра” отлично информирани източници.

45-год. Асен от болничното легло в Самоков: Бизнесменът Милан Янков ме преби с бухалка за 98 лв. дълг, жена му проскуба моята, 5 дни беше в комоцио

45-годишният Асен Георгиев лежи пребит в самоковската болница от съседа си Милан Трайков Янков за дълг от 98 лв.

Асен е целия насинен, удрян с бухалка и ритници.

13 дни преди Асен да бъде потрошен жесток бой е изяла и съпругата му Нина Георгиева. Тя е била наказана от съпругата на Милан Янков – Дена. Двете семейства са съседи в ромската махала.

Ловджии от Дупница питат: Къде влага над 150 000 лв. д-р Бонев, в конфликт на интереси ли е счетоводителката Божана Христова, разпределя парите на МЦ „Асклепий” и ловното дружество

Шефът на Ловно-рибарското дружество в Дупница д-р Бонев, който оглавява общинската болница в Дупница и частния медицински център „Асклепий”, разпределя над 150 000 лв. от членски внос и такси на ловците.

„Нормално ли е главният счетоводител на медицинския център на Бонев да е главен счетоводител и на Ловно-рибарското дружество. Според нас прокуратурата трябва да се произнесе има ли конфликт на интереси в случая едно и също лице Божана Христова да оперира с парите на медицински център и ловно дружество.”

Нагли бракониери вилнеят над самоковските села Мала църква, Бели Искър и Говедарци, палят мощни пожари, бият до крак всичко, което видят

Пожар пламна в района над с. Мала църква, община Самоков, вчера към обяд. Огънят се е разгорял източно от селото в преходната зона между селото и гората – покрита с ниви и самозалесили се площи. Поради наличието на сухи треви пожарът се е разраснал бързо и е обхванал сравнително голяма площ, като са изгорели и разпръснатите в обсега на огъня борови фиданки. Горският надзирател Ангел Марков към Общинско лесничейство – Самоков, отговарящ за района, незабавно предприел действия по гасенето на пожара.

Погребват циганските барони в Кюстендил със скъпите им телевизори и уредби, полагат ги в гробници за 2000 лв. 

Богати роми от кв. “Изток” в Кюстендил изпращат починалите си роднини като египетски фараони в специални гробници за 2000 лв. По-заможните роми спускат при близките си телевизори и уредби, а някои от тях се погребват с музика. Направата на вечния дом отнема почти цял ден и се строи изцяло от тухли. На дъното се лее бетон, така че да няма пряка връзка със земята. “Ние го правим от почит към починалите си роднини”, твърдят ромите.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене