Професия-проститутка! Пътят на една петричка, вдовица с 5 деца, минава през леглата на по 4-има мъже дневно, за да оцелява!

Ангелина се изповяда пред struma.com след като днес социалните и взеха децата и ги дадоха на близки за отглеждане

Ангелина, е петричка проститутка, която всички познават. Местостоянката и е в нон стоп заведение в близост до бинго зала града. Там спират гръцки ТИР-ове, чийто загорели шофьори Ангелина обслужва сексуално срещу мизерно заплащане. Родила е пет деца от мъжа си, който миналата година умрял.
Безработна, самотна и отчаяна тя избира да се посвети на най-древната професия, уж, за да изхрани децата и. Миналата седмица по сигнал социалните служби щурмуваха дома и, видяха тежките условия, при които живеят децата и и настаниха най-малкото на 4 години в инфекциозно отделение на болницата в града, защото е с чревна инфекция.
Днес срещнахме Ангелина пред болницата в Петрич, след поредния и сблъсък със социалните служби. Пожела да говори с нас, но да не я снимаме, защото родителите и ще я бият. Те се отрекли от нея, била срам за родата. Днес е решено трите деца да се отглеждат от родителите й, а най-малкото това в болницата е поверено на грижите на сестра й. Ангелина с този занаят, не може да гледа децата, категорични са от социалната служба в Петрич.
А тя има обяснение на дейността си, разказва разплакана ,чак да ти дожалее.
Починал мъжът и, тя едва събрала пари да го погребе. Нямала пари за хляб,за ток, за вода, за дрехи на децата. Пробвала да работи в чистотата, но нямало кой да и гледа децата. Затова решила, по съвет, на други от махалата да „оправя“ гърците срещу пари. „В махалата има много като мене, започва разказа си Ангелина, търсят шофьори правят това онова и получават пари, понякога до 200 лева стигат дневно. Почнах и аз това да правя.
Сега вече оправяме по минимум 4-има тираджии, но изкарвам пари за децата. Не е вярно това ,което казват социалните, че водя най-малкото с мен на работа, ето на, вижте моята приятелка при нея го оставям.
Ангелина е нова в бранша. През август месец 2016г. загубила мъжа си след тежко боледуване от рак, това е преломният момент в живота и. Ето какво казва още Ангелина:
“ За мен се говорят много неща, но всъщност никой не знае на мен какво ми е. След загубата на мъжа ми останах съвсем сама с децата си. Моите родители ми помагат, но не могат да гледат децата ми изцяло.
Искам на хората да им стане ясно, че децата ми са от моя си мъж, а не така както говорят, че не се знае от кой са. Мъжът ми докато беше жив, никой не си е позволявал да говори глупости за мен. От както той почина нещата се промениха. Изцяло се грижа за петте си деца и заради това смених много работи. В Гърция отивах да работя каквото има, само да взимам някакви пари.
От няколко месеца обаче съм принудена да проституирам, защото няма как да си изхранвам децата. И аз не искам да го правя, но се налага. Всички говорят, че хода да спя с мъже, но никой не ме е питал дали го искам или не.
На мен също не ми е приятно да ме натискат и мляскат грозни, дебели, стари и мръсни, но нямам избор, казва Ангелина със сълзи на очи, която заяви,че заминава за Гърция да работи и да изкарва пари, за си върне децата! Кой знае?!
От социалната служба в Петрич твърдят, че майката не полага достатъчно добри грижи за децата си, затова от днес те са поверени на близки и роднини.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене