Млада жена от Гоце Делчев опита да скочи от покрива на къщата си от отчаяние

Млада жена от Гоце Делчев опита да се самоубие от отчаяние, след като съпругът й, който я изоставил, отнел и двете й деца.

Тъжната и нелепа случка е станала в петък около 11:30 часа на ул. „Александър Стамболийски“ в Гоце Делчев, когато случайни минувачи забелязали около 35-годишната Евелина, залепена за комина на покрива на къщата й.

Веднага да оказване на помощ и спасяване на жената на място са пристигнали полицейски служители, пожарни екипи, лекари от Спешния център и психолог.

Близо два часа са продължили преговорите с младата жена, която в крайна сметка била разубедена и спасена.

Очевидци коментираха, че неврокопчанката е била много уплашена, вероятно от височината, и първоначално сама викала за помощ. Именно виковете й привлекли вниманието на десетки минувачи, които подали светкавично сигнал в РУ-Гоце Делчев.

Спасителната акция, която е завършила успешно, е била организирана много бързо.

Хората от Гоце Делчев коментират, че Евелина не била в добри отношения със съпруга си, от когото имала две деца. Вследствие на трудния семеен живот нервната й система станала нестабилна.

Съпругът й я обвинявал, че отключила психическо разстройство и отнел децата й, като я изоставил. Това довело до решението й да сложи край на живота си.

Жената вече е под грижите на лекари и психиатри. Близките й се надяват скоро тя да се стабилизира.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене