Топ Преса – единствената югозападна медия поканена за партньор на Световно Първенство по Джу Джицу!

Първото Специализирано Световно Първенство по Джу Джицу за служители в полиция, армия и охранителни фирми, организирано от Международната Федерация по Джу Джицу, Комитетът по Самозащита и Образование към Международната Федерация по Джу Джицу и Българската Джу Джицу Федерация.

Първенството  се проведе на днес, в спортна зала Разлог.

В първия световен Джу Джицу шампионат участваха над 100 състезатели от 15 държави в света. На първенството беше представена новата дисциплина на Световната Джу Джицу федерация „СПЕЦИАЛНА ЗАЩИТА” , която включва техники от реалните, ежедневни действия на правоохранителните органи.

ОФИЦИАЛНИ ГОСТИ – ПАНАЙОТИС ТЕОДОРОПУЛОС – ПРЕЗИДЕНТ НА СВЕТОВНАТА ДЖУ ДЖИЦУ ФЕДЕРАЦИЯ

ИГОР ЛАНЦОНИ – ЧЛЕН НА БОРДА НА СВЕТОВНАТА ФЕДЕРАЦИЯ

ЙОАХИМ ТУМФАРТ – СПОРТЕН ДИРЕКТОР НА СВЕТОВНАТА ДЖУ ДЖИЦУ ФЕДЕРАЦИЯ

ИЗБАСТИН ТЕМИРТАЙ – ПОСЛАНИК НА РЕПУБЛИКА КАЗАХСТАН В БЪЛГАРИЯ

КРАСИМИР ГЕРЧЕВ – КМЕТ НА ОБЩИНА РАЗЛОГ

            Една от насоките на работа на Международната федерация по Джу Джицу (JJIF) е чрез Комитета за Самозащита и Образование към Международната Федерация да развива Джу Джицу за служители, работещи в областта на сигурността. Вече в продължение на години се извършва специализирано обучение на тези служители, основано на философията и методологията на Международната Федерация по Джу Джицу, допринасящо за развитието на техните професионални знания и умения.

            Със свое решение, Бордът на Международната Федерация по Джу Джицу насрочи организиране за първи път на Специализирано Световно Първенство по Джу Джицу, за служители в полицията, армията и охранителните фирми, с което да им се даде възможност да изявят себе си и да демонстрират своите постижения.  Домакинството на Световното Първенство бе поверено на България, с организатор Българската Федерация по Джу Джицу, като признание за приноса ни в развитието на това направление.

проф.д-р Tомо Борисов – Президент на Българската Федерация по Джу Джицу. Председател на Комитета по Самозащита и Образование към Международната Федерация по Джу Джицу

проф.д-р Tомо Борисов

Сред гостите беше забелязан и генералният спонсор на Световно Първенство по Джу Джицу – Георги Шапков / Предприемач и бизнесмен, собственик на дългогодишна компания с безупречен авторитет „Престиж Бизнес – 93”

Tомо Борисов, Методи Байрактарски (Топ Преса) и Георги Шапков

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене