Софиянец-рецидивист получи присъда за наркотици и от Петричкия районен съд

Районният съд в Петрич осъди 44-годишен софийски гражданин, който е с многократни провинения, за който е лежал в затвора. Според справката за съдимост, същият е многократно осъждан, като му са съставени 49 бюлетина за съдимост, като в годините отделните му наказания са бил групирани с определения на съда и съответно голяма част от тях са изтърпени.

Последното провинение, за което съда в Петрич го осъжда е съхранение на наркотици, открити в него при извършена проверка от полицейски служители. Преди това провинения софиянецът има извършени още няколко деяния, за който не са били влезли в сила наказателни постановления.

Крайното решение на Районния съд в Петрич бе да определи едно общо най-тежко наказание за всички деяния на Б. Г. За всичките злодеяния извършени от него ще му бъде наложено наказание от шест години „Лишаване от свобода“, което следва да бъде изтърпяно при строг режим в затвор или от затворническо общежитие от закрит тип.

Определението подлежи на обжалване и протестиране с частна жалба и частен протест в 15-дневен срок пред Окръжен съд- Благоевград.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене