Гл. счетоводителка на МБАЛ – Благоевград А. Георгиева напуска, поема..

Главната счетоводителка на благоевградската болница Ани Георгиева напуска ръководния пост, тя е спечелила конкурса за главен финансист на Областна дирекция „Земеделие“ в Благоевград. Ани Георгиева ще продължи да изпълнява служебните си задължения в МБАЛ – Благоевград до края на месеца, от първи март започва работа на новото работно място в Областна дирекция „Земеделие“.

„Започнах работа в болницата през февруари 2015 година, смело мога да твърдя, че с усилията и работата на целия екип успяхме да овладеем тежкото финансово състояние и задълженията към доставчици, които при встъпването на нашия екип бяха 4 милиона лева, а към момента са намалени с 1 милион – каза Ани Георгиева. – Не знам кой ще заема поста ми в болницата, счетоводният отдел е с трима служители с опит”, заключи финансистката, която е магистър по образование от Великотърновския университет.

Ани Георгиева е съпруга на директора на НОИ – Благоевград Илиян Георгиев, който бе назначен на длъжността през миналата година.

За коментар относно кадровата рокада потърсихме директора на МБАЛ – Благоевград д-р Огнян Митев, който потвърди новината и заяви: От 1 март на поста се връща бившата главна счетоводителка на МБАЛ – Благоевград Камелия Никова. Тя е наш кадър, в момента работи като счетоводител в болницата. При предходния управленски екип бе уволнена и на поста бе назначена Гергана Христова. Камелия Никова е с опит, работила е като финансист в болницата дълги години”, заключи д-р Митев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене