Най-успешният кмет в Пиринско Ап. Апостолов: Уволнението на главния секретар Георги Костов ме амбицира!

БСП ли?! Ще работя упорито за ГЕРБ, за да го върнат на поста! По-голям професионалист аз не познавам!

Потресен съм от политическата предизборна чистка и червена метла ,която се развихри при служебното правителство макар ,че са далеч от властта все още, потресен съм от начина, по който се освобождават от най-важната фигура в силовото министерство, главният секретар на МВР Георги Костов, това заяви ексклузивно най- успешният кмет в Пиринско Апостол Апостолов.

Това е сигурна индикация, че изборите няма да са прозрачни и новите управляващи вземат необмислени решения по пътя към властта. Елиминират един опитен служител, който никога не е показвал политически пристрастия, най-важната фигура в силовото министерство. Георги Костов бе директор на полицията в Пиринско и остави трайни следи в работата си. Желязна ръка и смелост в действията му, откривам аз ,и съм категоричен, че това беше най – успешният главен секретар в годините на демокрацията.

Съжалявам, че репресивните методи на управление ще бележат държавата, лишавайки я от опитни кадри. Чисто политическо е освобождаването на Костов, а мотивите са смехотворни. Жалко е,и бих казал, страшно. Такова нещо не е било и в най-лошите години на тоталитаризма. БСП ли?! Ще работя упорито за ПП ГЕРБ ,за да си върнем във властта хора като Костов, професионалисти, които години наред пазеха спокойствието на гражданите. Защото за Костов нямаше „бели полета“ в работата му . Знам ,че ще има хора ,които ще започнат всякакви коментари, но казвам най-отговорно.:

Случващото е заплаха за сигурността и спокойствието на гражданите! Опомнете се, бе хора!
Като политическа конспирация определи уволнението на Костов и бившият премиер Бойко Борисов, който заяви, че БСП се готви да купи изборите, след като в този момент посягат на главния секретар на най-важното министерство, доказал качествата си на професионалист.

Свързахме се и с други кметове и полицейски началници в Пиринско, за които освобождаването на Георги Костов е шокиращо и крайно опасно. За да изразят мнение по отстраняването на Георги Костов се обадиха и бизнесмени и общественици от региона, познаващи работата му като директор на ОД на МВР и като главен секретар.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене