Бившият директор на Бюрото по труда в Гоце Делчев Марияна Стругова отново e единствен кандидат за поста

Бившият шеф на Бюрото по труда в Гоце Делчев Марияна Стругова се връща на старата си длъжност след насрочения за 28 февруари 2017 г. конкурс за поста от Агенцията по заетостта.

За втори път Стругова е единствен кандидат в този конкурс, с който тя отново ще заеме ръководния пост в Дирекция „Бюро по труда“ – Гоце Делчев след освобождаването й вследствие на политически рокади.

На 9 февруари въз основа на представените от Марияна Стругова документи, комисията за провеждане на конкурса е решила, че я допуска до надпреварата като единствен кандидат.

В протокола за насрочване на втория етап от конкурса е упоменато изрично, че няма недопуснати кандидати. Това означава, че тя е единствената подала документи за шефското място.

От освобождаването на Стругова досега на нейното място винаги са били назначавани временно изпълняващи длъжността директор на ведомството до провеждане на конкурс за избор на титуляр.

Доскоро Марияна Стругова бе лидер на БСП в община Гърмен, а в момента е на последна позиция в пиринската листа на Коалиция „БСП за България“ като кандидат за народен представител.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене