Недялка Цветкова е новият директор на „Социално подпомагане“ в Гоце Делчев

От вчера като директор на дирекция „Социално подпоматгане“ е назначена освободената в началото на м. декемрври 2014 година директорка на социалното ведомство в Гоце Делчев, Недялка Цветкова.

Тя през 2014 година се върва в отдел „Социално подпомагане“ като временно изпълняващ длъжността директор на мястото на назначената за титуляр Петя Чуркова, която тогава излезе по майчинство.

Причините за рокадите в отдел „Социално подпомагане“ в Гоце Делчев както тогава, така и сега са политически, коментират запознати, които твърдят, че в момента Чуркова била в отпуск по болест предусещайки уволнението.

Недялка Цветкова бе освободена от заемания повече от 10 години пост при предишното управление на ГЕРБ по настояване на неврокопския депутат Андонов.

След завръщането на титуляра Чуркова Цветкова бе директор на социалното ведомство в Сандански, а после и в Хаджидимово. Слуховете, които се носят в Гоце Делчев са, че мотивът за освобождаването на назначената от ГЕРБ – Петя Чуркова, били за несправяне с работата.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене