Обраха жилището на известният разложки бизнесмен Петър Найденов-Чембере

Обраха жилището на известният разложки бизнесмен Петър Найденов-Чембере само два месеца, след като продаде вилата в местността Моравско село край Разлог.

Петър Найденов е депозирал жалба в РУ-Разлог, където съобщил, че крадците отмъкнали сумата от 1200 лева. Вероятно крадците не успяли да намерят парите от продажбата на вилата, която е продадена за около 45 000 евро на местен разложки бизнесмен.

Ето и официалното съобщение на МВР:

Полицейски служители на РУ-Разлог работят по установяване на извършителят на кражба от частен дом в гр. Разлог. За времето от 10:45 часа до 11:10 часа на 18.02.2017г., през незаключена врата, неизвестен извършител е проникнал в жилището и е отнел портмоне с около 1 200 лева. За случая е уведомена РП-Разлог.

Припомняме, че по подобен начин крадци задигнаха пари и златни накити от дома на разложкия бизнесмен Иван Стойчев на връх Нова година.

Семейство Стойчеви празнували посрещането на Новата 2017 година с приятели в р-т „Рибката“, когато малко след полунощ се прибрали в апартамента, който се намира на улица „Екзарх Йосиф” в град Разлог. Още преди да влязат в апартамента си Стойчев забелязал, че външната врата е отворена чрез повреждане на патронника. Съпругата му установила, че липсват голяма сума пари и златни накити за сумата около 2000 лв.

Под сурдинка в Разлог се коментира, че семейството земеделци наскоро взели десетки хиляди лева субсидии, които вече апашите харчат на произвол. Подобна кражба в Разлог бе регистрирана на 18 юни миналата година. Голяма сума пари и златни накити бяха откраднати от жилището на Павлинка и Георги Икономов, кмет на община Банско.

За съжаление крадците все още не са открити.

 

Според източник на Pirinsko.com целият криминален контингент, който обслужва през лятото родното ни черноморие в момента е полазил курорта Банско и Разлог. Тарашат хотелски стаи апартаменти и коли.

 

– See more at: http://pirinsko.com/obraha-jilishteto-na-izvestniqt-razlojki-biznesmen-petyr-najdenov-chembere-30248.html#sthash.NPa88a3o.dpuf

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене