Местния печат

„Вяра“

„Земенея” ЕООД на Васил Николов с просрочени задължения за 1 250 000 лв.

Фирмата на известния бизнесмен от гр. Земен, област Перник, Васил Николов „Земемея” ЕООД дължи на Българската банка за развитие 1 250 000 лв., показват данните от Търговския регистър. Собственикът на фирмата дължи лихви и неустойки за забавяне обслужването на кредита към основния лихвен процент плюс 6% над договорената по редовната главница върху просрочената сума.

 Работници от ТЕЦ „Бобов дол” заляха фейсбук с банери „Това – да си на работа, е все едно да си в затвор”, недоволстват: „Масово се разболяваме и умираме от напрежение, условията са лоши”

Десетки служители на ТЕЦ „Бобов дол” закачиха на стените си във фейсбук лилави банери с надпис „Това – да си на работа, е все едно да си в затвор“. Веднага се свързахме с всеки един поотделно, за да установим коя е причината за недоволството им. Лошата организация, рибата мирише откъм главата и затова е пълен хаос. Застрашително нараства броят на хората у нас, които се разболяват и умират заради лоши условия на работното място през последната година, алармират работниците.

 Очевидци на ПТП: Удари ли тойота бившият шеф на РПУ – Самоков, Георги Тодоров при маневра, полицията защо крие информация?

Удари ли автомобил при маневра бившият началник на РПУ в Самоков Георги Тодоров и каква е позицията на полицията за катастрофата, попитаха очевидци на инцидент, които изпратиха в редакцията на в. „Вяра” снимки от ПТП-то.

 Изключиха единайсетокласник, заплашвал учителя Антон Ишев в Математическа гимназия в Благоевград, Георги: Той ме нападна, защото нарекох колегата му Влади

Единайсетокласникът Георги К. е изключен от училище сред скандали с преподавателите му в елитната Математическата гимназия в Благоевград. До крайната мярка се стигнало, след като гимназистът бил уличен в нападение над учителя по физическо възпитание Антон Ишев.

 С 2 договора за 10 бона на сина и жената от МОН в джоба В. Жаблянов от Пернишко излита към върха на листата на БСП в Кюстендил

Лидерката на БСП Корнелия Нинова пуска в Кюстендилска област вятъра на промяната чак от Пернишко, след като се оказа, че роденият в радомирското село Друган Валери Жаблянов е почти сигурният водач на червената листа в региона. Интересното в случая е, че Националният съвет на столетницата се очаква да нареди Жаблянов като водач в още един избирателен район, откъдето най-вероятно и ще седне в стола на депутат.

 Димитър Танев напусна лидерския пост в ГЕРБ – Петрич след изпадането от листата за НС, кметът Бръчков зае мястото му

Петричкият депутат Димитър Танев се отказа от лидерския пост на ГЕРБ в южната община. Решението му да напусне ръководното място идва само дни след като стана ясно, че той не влиза в кандидатдепутатската листа на партията за предстоящите парламентарни избори. Така постът временно ще бъде зает от кмета на Петрич Димитър Бръчков.

 

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене