Ужасяващи снимки и още по ужасяващите истории зад тях!!!

Ще ви побият тръпки само от снимките, а когато прочетете какво се крие зад тях, ще имате кошмари със сигурност

От тези фотографии ще ви побият тръпки. Ще изпитате парализиращ страх още в първата секунда, в която ги видите, но когато разберете историите зад тях ще имате кошмари със сигурност.

Живите мъртви от Индонезия

Тази снимка изглежда все едно е взета от сериала Живите мъртви, но това е ужасяваща истинска история. Тази жена е погребана жива от близките си за Празника на мъртвите в Индонезия.

Дърво направено от паяци

От пръв поглед ще разберете, че в тази снимка има нещо нередно. Те е направена в Пакистан след опустошително наводнение. В опит да избегнат водното бедствие паяците са се се покачили на дървото и са се защитили с паяжините си.

Нож в гърба

Тази снимка е на жена нападната на улицата. Тя установява, че има нож в гърба, едва когато се прибира в дома си. Когато отива в Спешното става ясно, че от големия шок тя не е усетила болката.

Мерки срещу истерия

Днес на болничните заведения са наложени редица изисквания за хуманност, но не винаги е било така. В миналото това е бил методът да се укроти истерията на психичноболни пациенти. Така вързани болните не са успявали да се самонаранят.

Цял град е принуден да носи противогази

Остров Миякеджима, Япония е действащ вулкан, който отделя вредни газове, а населението му е принудено да носи противогази. Сярата от вулкана продължава да излиза и до днес, но 2800 човека все още продължават да живеят там. Те носят противогазите си 24 часа в денонощието.

Бягство от огъня

Тази снимка е от пожар в Бостън. Момичето, което се вижда отдолу, за съжаление умира от травмите си в болницата, но малкото момченце успява да се спаси, падайки върху тялото й. Причината за капана, в който те попадат е, че аварийното стълбище се срутва в момента на бягството им.

Източник: kanal3.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене