Местния печат

„Вяра“

Пазарът на имоти застина в мъртва точка, брокери: Дупница се топи, купувачи няма, в жк „Бистрица” надуват цените след санирането, а супер луксозна къща в Яхиново върви за 245 500  евро

Пазарът на недвижими имоти в Дупница и региона остава в застой. „Почти няма сделки с недвижими имоти. Цените на недвижимите имоти в Дупница са в застой, няма поскъпване, но няма и търсене. Хората нямат пари, за да купуват, кризата е страшна. Забелязва се и друга особеност – хората, които имат апартаменти за продажба в жк „Бистрица”, чакат да приключи санирането, за да увеличат цените”, коментира собственикът на една от агенциите за недвижими имоти в Дупница.

1000 лв. помощ от ОбС-Дупница поиска клуб „Шампион”, начело с шефа на ТЕЦ „Бобов дол” Е. Христов и Гр. Милева

Шефът ТЕЦ „Бобов дол” Емил Христов заедно с Грозденка Милева и Юлиян Аспарухов искат от председателя на Общинския съвет в Дупница Ивайло Константинов финансова помощ в размер на 1000 лв.

Скандал! Гласят за шеф на „Напоителни системи“ разследвания за измами Атанас Мулетаров

От МЗХ готвят смяна на изпълнителния директор на „Напоителни системи“ ЕАД Галина Панайотова с нейната дясна ръка Атанас Мулетаров – узнахме от наши източници. Към момента Мулетаров е директор на дирекция „Собственост и наеми“ в Централното управление на дружеството и едновременно с това в разрез с нормативната уредба е назначен със заповед на Панайотова за изпълняващ длъжността заместник-управител на клон София.

Кметът Камбитов уволни селския управник Стоян Ников за присвоените 2160 лв. за строеж на черква в Българчево

Кметът на Благоевград Атанас Камбитов освободи от работа наместника на селата Бучино и Лисия Стоян Ников. Заповедта за свалянето му от поста идва само ден след като Районна прокуратура-Благоевград внесе за разглеждане в съда обвинителен акт срещу него за присвояване на 2160 лв.

Върнаха луксозния джип за 200 хил. лв. на  ЮЗДП – Благоевград

Луксозният джип за 200 хил. лв. отново е в автопарка на Югозападното държавно предприятие в Благоевград. Вчера Националната служба за охрана (НСО) върна скъпото возило на притежателя си след близо година ползване.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене