Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Фeодор Фeодоров-Федята дърпа конците на протестите срещу Янакиева, чисти Перник със „Стройинженеринг” като лисицата с опашката за 3,5 млн. лв. на година, иска още 2,5 млн. чрез анекс

Фeодор Фeодоров-Федята, ортак на Братя Галеви, които загробиха Дупница с 20 млн. неразплатени сметки, е организатор на бунта срещу кмета на Перник Росица Янакиева, коментираха хора от чистотата в града. Как е възможно Фeодор Фeодоров да чисти община Перник срещу 3,5 млн. лв. на година, а чистотата да е под всякаква критика?

Адвокат Сашо Райнов отлетя да се лекува в Германия, коментарите в Дупница: търси начин да откачи Братя Галеви от 5-годишните присъди

Адвокатът на изчезналите бизнесмени Братя Галеви – Александър Райнов, е заминал спешно в чужбина, най-вероятно в Германия, за да се лекува. Дупничани масово коментират, че известният адвокат е стегнал куфарите на пожар, за да търси пролуки за освобождаването на Ангел Христов и Пламен Галев от 5-годишните присъди, наложени от Върховния касационен съд.

Драма край Благоевград: 35-годишна търговка увисна на асмата пред къщата си в село Изгрев, намери я едно от децата й

35-годишната Анка Попдимитрова от благоевградското село Изгрев бе намерена мъртва вчера преди обяд. Според приятели на семейството едно от децата й я е открило да виси обесена на асмата пред триетажната им къща. Преди да нахлузи примката на врата си, тя изпратила SMS на своя съпруг Янко: „Ще се обеся, пари за погребението ще намериш в чантата ми”.

Десетки на бунт срещу изграждане на новото депо на 1 км от Самоков, инициативният комитет иска референдум

Десетки самоковци излязоха на протест вчера срещу изграждането на новото депо за отпадъци край Самоков. Инициативният комитет от 15 души, организатор на бунта, поиска референдум за построяване на сметището.

63-год. бай Иван Богоев иска главата на социалния шеф Бойко Шопов в Кюстендил: Лиши ме от 47 лв. помощи, кметът Паунов да стане губернатор, за да им оправи бакиите

63-годишният Иван Богоев поиска оставката на шефа на „Социално подпомагане” в Кюстендил Бойко Шопов. Възрастият мъж 2 часа протестира на Арката на централния площад „Велбъжд“. Гнева му към социалната структура предизвика лишаването му на социалните му помощи за миналата година. Месечната лепта е в размер на 47 лв., поясни недоволният мъж. Бай Иван получи разрешение за протеста от община Кюстендил.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене