След зимата и отрупаните по празниците маси е време за спорт и отслабване! ВИЖТЕ КЪДЕ!

След зимата и отрупаните по празниците маси, разваленият  режим и качените килограми не са прецедент. Ако желаете да сте във форма до лятото, започнете с много хъс да тренирате.

„Фитнес процедурата зависи много от телосложението на човека, дали е всъщност мъж или жена. Принципно всичко е възможно. Аз самата успях да сваля 12кг. за 3 седмици. Зависи от храната и тренировките“, заяви Николая Андонова от Mentor Resort, Гайтаниново.

Спортът е здраве и красота, която не се постига с цената на глада. Разнообразна храна през 3 часа да се чувстваме добре, препоръчва тя:

„Няма как да отслабнем без храната. Чистата храна би помогнала за отслабването. Човешкият организъм се нуждае от храната, не от прахът се произвежда. Аминокиселините всъщност пазят мускулите и по – лесно се възстановяват след физическо натоварване, така че не пречат. Храненето преди и след тренировка зависят от количеството поето храна. Ако храненето се пада голямо, трябва да е 2ч. преди тренировка. След тренировка няма точно дадено време. Мисля че 10 – 15 минути е нормално. В началото на тренировката е добре да се започва със загрявка на пътеката, но аз мисля че е добре да се спрем на клека. 10 минути загрявка е достатъчна. Кръста е една от най – важните части на нашето тяло. За да разберем, че правим едно упражнение правилно, трябва след него да се чувстваме добре. Леката болка показва това дали натоварваме точният мускул.  Мотивацията за тренировка идва от нагласата на човека. Препоръчвам фитнес за начинаещи при нас, защото тук ние ще можем да помогнем да правят правилно нещата. Но мотивацията трябва да идва от себе си“, заяви още Николая.

За да направите хубава тренировка и да сте доволни от резултатите след нея, единственото място, което трябва да посетите е именно фитенс центъра на “Mentor Resort”. Не пропускайте качественото обслужване.

тел.: 088 633 3337

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене