„Пирин“(Гоце Делчев) среща днес „Вихрен“ в Катунци

Мачът ще се играе от 14.00, а двата тима решиха да играят в едно от най-големите села от другата страна на Пирин планина, където теренът е един от най-добрите в околните сандански села

В този двубой двата тима ще изпробват новите си попълнения и се очаква след тях треньорите да изчистят своите групи.

За съперниците това ще бъде втора контрола през седмицата, след която футболистите ще бъдат пуснати в кратък отдих до понеделник след обяд. Тимът на „Вихрен“ надделя преди два дни срещу „Велбъжд“(Кюстендил) с 3:1. Това бе най-добрата проверка на отбора на домакините от началото на зимната им подготовка. Два гола за символичните домакини днес отбеляза Васил Захариев. Малкият Шилтън се разписа в 27-ма и 75-та минута, а Петър Мицев в 35-тата за домакините.

Почетното попадение за гостите  реализира Николай Петков след час игра.

За днешния мач срещу „Пирин“ се очаква да се появят контузените в предния двубой титуляри Илиян Панчев, Илия Каталски и Емил Драчев. За гоцеделчевци пък на терена трябва а бъдат Костадин Янев, Георги Калайджиев, Зефир Катунчев и Илия Тафов, които заради различни ангажименти не можаха да играят в първата контрола за седмицата срещу гръцкия „Докса“ в Драма. Там те загубиха с 2:0, след като определено бяха тимът, който повече се бранеше и липсваха много идеи в нападателен план и играчите си заслужиха критики от старши треньора Йордан Боздански.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене