Задигнаха „Ауди Q7” за 50 бона на бизнесмен, докато пазарува

Чевръсти апаши задигнаха за минути тузарското возило „Ауди Q7” на стойност 50 000 лв. на благоевградския строителен предприемач Валентин Веселинчев, докато пазарувал храна за вкъщи. Наглата кражба станала малко преди 19 часа във вторник вечер пред супермаркет в благоевградския квартал „Еленово”, където Валентин Веселинчев паркирал возилото, за да пазарува.

Той престоял в магазина не повече от пет минути, времето обаче било напълно достатъчно на крадците да се метнат в колата и да я подкарат. Виждайки бясната скорост, с която автомобилът му бива подкаран от неизвестните към момента извършители, Валентин Веселинчев веднага изскочил като ужилен от супермаркета, но успял да види само задния номер на колата си.

На място веднага е изпратен дежурен патрул на полицията в Благоевград. След като дал обяснения за случилото се, полицаите започнали да разследват случая. Ченгетата незабавно започнаха и разпити на хората били на място в района, както и да преглеждат записите от намиращи се наблизо охранителни камери. Засега обаче не се ангажират с версия за кражбата.

Уведомена е и прокуратурата в Благоевград. По случая е образувано досъдебно производство. Според запознати колата е имала застраховка срещу кражба. Тя била закупена преди две години директно от магазина.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене