Слънчево за януари

слънце

Днес ще е предимно слънчево с разкъсана висока облачност. Преди обяд на места в югоизточна България и в северозападните райони ще има мъгла или намалена видимост. Ще се появи слаб вятър, в североизточните райони – до умерен от юг-югоизток. Дневните температури ще се понижат и максималните ще са от 6° до 11°, в София около 7°.

За Благоевград максималната температура днес ще е 11°, а минималната (-4°), за Банско 10°/1°, Разлог 11°/2, Дупница 9°/0°, Кюстендил 11°/-6°, Перник 9°/0°, Гоце Делчев 12°/3°, Сандански 13°/4° и в Петрич максималните температури ще достигнат до 11°, а минималните до (-1°).

Повече за времето в градовете от Югозападна България може да видите тук:

http://www.e-79.com/weather.html

Атмосферното налягане ще продължи бавно да се понижава и вече ще е около средното за месеца.

Над планините ще е предимно слънчево с разкъсана висока облачност. Вятърът ще е слаб, по върховете – умерен от юг-югозапад. Максимална температура на височина 1200 метра около 5°, на 2000м минус 1°.

Над Черноморието облачността ще се е увеличи – предимно висока и разкъсана. Вятърът ще е слаб от югоизток, по северното крайбрежие – умерен. Дневните температури ще се понижат и максималните ще са от 8° до 10 °. Вълнението на морето ще е до 2-3 бала, а температурата на водата около 7°.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене