Ексклузивно! Листите на ПП ГЕРБ почти готови! Единствената въпросителна идва от гр. Гоце Делчев!

Почти е готова листата на ПП „ГЕРБ“ за предстоящите парламентарни избори. Според наши източници тя ще изглежда така. Водач ще бъде Цветан Цветанов, който обаче няма влезе депутат от Пиринско, за да даде възможност на повече наши хора да влязат в парламента.

Втора е очаквано Даниела Савеклиева. Изненадата идва от третото място, където ще бъде кандидатът на Банско -Александър Мацурев. Четвъртото място е за Сандански, за него „спорят “ Ал. Манолев и д-р Урумов. Петото място е за Гоце Делчев все още не е уточнено, кой ще бъде включен в листата от Гоце Делчев. За шестото място спорят Петрич и Благоевград, най-вероятно е на 6-то място на бъде благоевгадчанинът Йордан Андонов, и седмото място остава за Петрич.

Най-младият и единственото ново лице в листата е синът на кмета на Симитли, международният съдия Стефан Апостолов. Прогнозите са, че Благоевградска област ще има 4-има депутати в този парламент. Предвид играта с преференциите се очакват изненади. Сигурните са Даниела Савеклиева и номер 22 Стефан Апостолов, заради сериозната подкрепа, която има. Кой ще е под номер 5 в листата от Гоце Делчев е неясно.

Дали д-р Урумов от Сандански ще приеме включването му в листата също. Най-късно до утре в края на деня ще стане ясно, как ще изглежда листата на ГЕРБ. На 11-ти ще е готова червената листа. Засега водач на БСП няма, спряга се упорито Корнелия Нинова. Все още не е казал тежката си дума и Паскалев, който ще води в Хасково, но ако реши може и да застане начело на листата в Благоевградска област. Втори задължително ще бъде Николай Бошкилов засега.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене