Умната с жените! Луната навлиза в квадрат с Венера и Марс

До 09:04 часа Луната ще се движи на празен ход, а след това преминава в знак Рак и образува напрегнати аспекти с Венера и Марс. Затова бъдете много внимателни с жените. Общуването няма да е лесно, възможни са конфликти.

Уязвими стават областите на гърдите, млечните жлези, ребрата, диафрагмата, черният дроб и жлъчката, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева.

„12-ят лунен ден (след 14:16 часа) е на спонтанността и непредсказуемостта. Не следвайте предначертаното, защото всичко може да се обърне наопаки. Времето е благоприятно за прояви на алтруизъм и милосърдие, да помагате на тези, които се нуждаят от вашата помощ. Отделете време за по- стари роднини, родители, навестете болни приятели. Благоприятно е да се посети църква и да изразите молбите си, които в този ден биват чути свише“, съветва астрологът.

„Лош знак, предупреждаващ за опасност, е да паднат вилица, нож, ножици. Ако намерите по пътя си птиче перо, това е знак за блага вест. Не бива да се натоварва зрението, сърцето. Препоръчва се да се пие чай от червен кантарион и пресни сокове. Нека да присъстват в облеклото ви пъстрите, радостни цветове. Откажете се от всичко сиво и монотонно“, добавя Ивелина Пенчева.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене