ОБРАТ! Жертвата на побоя в град Гоце Делчев – 14 годишно момче! ВИЖТЕ ЦЯЛАТА ИСТИНА

Млад мъж с инициали Ст. П. е пребил жестоко в петък 14 годишния Захари Б. в парк Панорамата на град Гоце Делчев. Момчето е с две счупени ръце. Прието е с травматичен шок в реанимацията на гоцеделчевската болница, а днес е прехвърлен в отделението по травматология. Побойникът е бил задържан за 24 часа.

Пострадалият Захари е от социално слабо семейство с три деца от Гоце Делчев, настанен е на седмична грижа от отдела за “Закрила на детето” в Дома за деца, лишени от родителска грижа “Иван Кюлев”. За междусрочната ваканция от петък, децата от социалното заведение са били изпратени по домовете си, уточни директорът Костадин Ендрев.

От РУП-Гоце Делчев засега отказват информация с мотив, че работят по случая. По неофициална информация Захари е трудно дете с много противообществени прояви.

Поднасяме искрените си извинения, поради факта, че по – рано съобщихме за два случая на побой в град Гоце Делчев. ПОБОЙ1 и ПОБОЙ2. Оказа се, обаче, че случаят е един и същ и предадената ни информация се оказа грешна.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене