6 февруари – един от най-силните енергийни дни! Владейте емоциите си

Луната е в знак Близнаци – бързи реакции и умозаключения. Лунната ви същност ще остане дълбоко подтисната, а ще изгрее слънчевата ви същност. Засилват се екстравертните качества, хората стават по-активни. Мнозина може да почувстват, че са раздвоени.

В този лунен период околните ще имат върху вас огромно въздействие. Владейте емоциите. Плановете си е желателно да приведете в съответствие с действителността. Изключете скандалите от дневния си ред. Време, в което човек трябва обективно да оценява своите възможности.

При Луна в Близнаци, хората стават по разговорчиви, но и по склонни да изпуснат това, което не е за казване. Можете да се откажете от старите си навици. Уязвим е раменният пояс, ръцете, дихателната и нервната система. 11-ти лунен ден започва от 13:22 и продължава до 14:16ч на следващия ден. Символ е огнения меч и короната. Ден на победата и безсмъртието. Един от най-силните енергийни дни. Свързан е с енергията Кундалини.

Необходимо е предпазливост и внимание във всички дела. В човек се пробужда огромна сила, която трябва да бъде отправена към съзидание. Чувства се изпълнен със сила, самоувереност, ентусиазъм и желания за действия. Желателно е да не пипате железни предмети. Всичко, което започнете сега, трябва да бъде доведено до край. Не се препоръчва пасивност и седящ начин на живот, но и да се претоварвате е неуместно. Подходящо е за начало на гладуване. Заболяванията започнали в този период са по-опасни за жените.

Секс – В този лунен ден при човек се наблюдава повишена сексуалност. Не се сдържайте. Това е времето на екстравагантен, неудържим секс, но само ако е по взаимно желание. Сексът сега трябва да се основава на духовна основа, а не на животинската похот. В противен случай може да възникне главоболие или болки в гърба. Единадесети лунен ден е за взаимна активна дейност. Инициативата в любовта трябва да принадлежи на двамата партньори. Никаква пасивна позиция, само активни действия от двете страни. Колкото повече добър секс, толкова по-добре. През човек преминават мощни енергийни потоци и сексът позволява да се трансформират в жизнена енергия.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене