ЕДИНСТВЕНО ПРЕД ТОП ПРЕСА! Атанас Стоянов: Борбата продължава!

Атанас Стоянов демонстрира уважение към Топ Преса, подари на Байрактарски значка на ВМРО, свали я от сакото си! „Тази значка я свалям за първи път“, каза пред журналистите след пресконференцията в Благоевград и я подари на Методи Байрактарски зам.-председател на редакционния съвет на Топ Преса.

Атанас Стоянов, народен представител от Патриотичен Фронт – НФСБ и ВМРО, с изчерпателен отчет за работата си в 43-тото Народно събрание

Стоянов е бил съвносител на 44 законопроекта, а в дните за парламентарен контрол е поставил 26 питания пред ресорните министри. Стоянов има участие създаването на законите за вероизповеданията, АПК, ГПК, за лекарствените продукти, бурките, българите зад граница, ДДС, Закона за енергетиката, за отбраната, интересувал се е от АЕЦ „Белене“, задълженията на държавните болници, Закона за етажната собственост и възможността за съществуващ картел на пазара на горивата, незаконната сеч, бежанският поток, финансовото обезпечаване на читалищата и канализацията на селата Левуново и Лешница. Пред министър Ивайло Московски Стоянов е поставял въпрос за транспортната схема в страната, пред министър Николай Ненчев – за статута на бившите военни поделения на територията на Област Благоевград, пред министър Владислав Горанов – за това кой плаща транспорта на фирмите, които доставят хляб в труднодостъпните планински села. Атанас Стоянов е член на две парламентарни комисии в отиващото си Народно събрание – за младежта и спорта и околна среда и водите.

След пресконференцията Стоянов и Байрактарски се видяха на четири очи и обектива на Топ Преса. Ето какво каза Атанас Стоянов, специално за читателите на Топ Преса.

Скъпи читатели срещам ви с един безработен депутат. Г-н Стоянов как се чувствате?
– В добра кондиция. Предсрочният мандат мина. Стягаме редиците за едно достойно представяне на предстоящите парламентарни избори с обединени патриоти.

Всеки народен представител, който се запише на борсата, ще взема месечно по 1560 лв. от държавата. 240 депутата по 1560 лв. е 374 400 лв. от парите на данъкоплатците. Много вашите колеги обмислят да отидат на трудовата борса, но отказват да го обявят публично, вие ще го направите ли?
– В никакъв случай не планирам да се регистрирам, като безработен… Мисля, че съм доказал, що за човек съм…

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Bayraktarski

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене