Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Готвачката Лиляна Гълъбова от Сапарева баня: Бившият управител на хотел „Германея” Петър Чучуганов от 2 г. ми дължи 900 лв. за заплати

Бившият управител на хотел „Германея” в Сапарева баня, който в момента е председател на Общинския съвет, Петър Чучуганов дължи пари на възрастна жена от планинското селище.

„Бившият управител на хотел „Германея” Петър Чучуганов ми дължи пари за заплати. Сумата е 900 лв. и това са 3 заплати – за септември, октомври и ноември 2012 г.

Очевидци: Отвертката издъхна в ръцете на Каплата, Васил не се чувства в безопасност в Дупница, щял да се покрие

Основният свидетел за убийството на Николай Радев-Отвертката бил посъветван да се откаже от показанията си срещу лекарската фамилия Карастоянови. Очевидецът Васил Капланов-Каплата споделил пред близки, че има намерение дори да изчезне за известно време от Дупница, защото не се чувствал в безопасност. Това разкриват пред „България днес“ жители на града.

Жандармеристи се изправиха лице в лице с незаконно протестиращи: 100 души мятаха домати и яйца срещу общината в Перник с викове „Оставка”, щракнаха белезниците на 15 младежи, грозят ги глоби от по 1000 лв.

15 младежи от участниците на поредния протест пред общината в Перник вчера бяха задържани от полицията. Сред тях има 8 непълнолетни. След приключване на работата с тях ще бъдат предадени на родителите им, от които също ще се търси отговорност, грозят ги глоби от по 1000 лв. На всичките 15 човека ще им бъдат съставени актове по Указа за борба с дребното хулиганство.

Министър Хасан Адемов изхвърли от ”Социално подпомагане” – Самоков шефа Иван Карагеоргиев, Бат Сали не успя да го спаси

Уволниха заради занижен контрол и несправяне с работата директора на „Социално подпомагане” – Самоков, Иван Карагеоргиев, научи „Вяра”. Скандалният шеф е уволнен със заповед на социалния министър Хасан Адемов, връчена по пощата, тъй като той е в продължителен болничен от началото на проверка на работата на звеното.

Безработни и бедни на бунт в Самоков

Демонстрация срещу бедността и безработицата прерасна в бунт в Самоков, където безработни от десетилетия окупираха сградата на Бюрото по труда. Демонстрациите в Самоков избухват перманентно и са израз на отчаянието на хората от политическата класа, затънала в политически разпри и неспособност да възстанови икономиката.

Инфаркт покоси 59-годишния главен експерт в РИО – Благоевград, Иван Янчев 

Инфаркт покоси дългогодишния главен експерт в РИО – Благоевград, 59-годишния Иван Янчев. Смразяващата новина потресе неговите колеги, близки и приятели. „Отиде си един добър човек, колега и професионалист”, коментираха вчера те. Не по-малко шокиран от смъртта на своя подчинен бе и директорът на РИО в Благоевград Огнян Соколов.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене