Младежки национал на „Пирин“ с контузия, която го вади от игра за началото на шампионата

За съжаление първоначалните прогнози за тежка контузия на младия футболист на „Пирин“(Благоевград) Манол Чапов се оправдаха

Той е с извадено рамо и замина за България за операция. 20 годишният футболист се контузи нелепо само две минути преди края на срещата вчера между „Аланияспор“ и „Пирин“(Благоевград), която „орлетата“ загубиха с 0:3. Той бе част и от младежкия национален отбор миналата година за турнира в Тулон. Травмата на практика вади футболиста от сметките на старши треньора му за началото на първенството, за да можге да се възстановят наранените връзки. Ако се подходи по-радикално към решение на проблема и ако не да се избегне, то да се намали възможността от подобна травма в бъдеще е операцията. Чрез нея се събират разтегнатите сухожилия в раменната област в следствие на изваждането на рамото. Тя обаче изисква по-дълго време за възстановяване, което означава и по-дълго време извън полезрението на старши треньора на „Пирин“(Благоевград). Това от своя страна може да означава и охладняване на на интереса към него и изваждането на Манол Чапов извън отбора и запращането му в небитието по формулата „да се обиграва“.

Следващата контрола по време на лагера в Алания за момчетата на Милен Радуканов е срещу „Нефтчи“(Фергана) от Узбекистан на 7-ми февруари. Последната е на 9-ти срещу полския „Миедж“(Легница), които пристигат тази вечер в Турция и ще се настанят в същия хотел в който са и отборите на „Пирин“(Благоевград) и „Славия“.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене